Hoogrendementsglas

Glasrenovaties & herstellingen

Glazen deuren

Spiegels

Balustraden

Glazen wanden en Lacobel

Glasbewerkingen

Reglit

Veiligheidsglas

Sinds 12/02/2023 is onze nieuwe toonzaal in Kuurne open! Je vindt er alles i.v.m. glazen deuren en wanden, douche deuren en wanden, douchebekleding-lacobel, ballustrades en doorvalbeveiliging.
Locatie: Brugsesteenweg 287, Kuurne

Over Glascentra Bavikhove

Glascentra Bavikhove in Harelbeke, regio Kortrijk in West-Vlaanderen is gespecialiseerd in glazen deuren en andere glaswerken waaronder ook renovatie en herstellen van glas.

Bij Glascentra Bavikhove komen functionaliteit en design samen. Onze vakmensen plaatsen glas binnen en buiten bij bedrijven en particulieren. Naast de buitenbeglazing en binnenbeglazing kan u hier ook terecht voor glazen deuren en spiegels met of zonder motief. De multifunctionele glastypes zorgen voor isolatie en veiligheid.

Kortom, voor de plaatsing van buitenbeglazing en glazen deuren kan u beroep doen op Glascentra Bavikhove uit de regio Kortrijk. Aarzel niet ons te contacteren voor meer inlichtingen!

Glascentra werd opgericht in 1973 en is uitgegroeid tot een gespecialiseerd glasbedrijf ten behoeve van de industriële en de particuliere sector. Ons bedrijf beschikt heden over een 20-tal gemotiveerde en vakkundige medewerkers.

Een perfecte coördinatie, gekoppeld aan de hoogstaande kwaliteit van onze producten, de vakkundige plaatsingstechnieken, verzorgde afwerking en snelle service zijn onze grootste troeven.

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.