Klik op de foto om uit te vergroten

Hoogrendementsglas

ISOLEREND GLAS

TRIPLE BEGLAZING

Dit is een beglazing, die bestaat uit drie glasbladen waarvan de 2 buitenste bladen voorzien zijn van een Superisolerende coating.

De spouwen tussen de glasbladen zijn gevuld met een thermisch gas. Zo bekomt m’n een zeer gunstige Ug-waarde, (tot 0.5W/m²K) waardoor warmteverlies tot een minimum wordt beperkt.

Veiligheid, Kogelwering

Er bestaan tal van assemblagemogelijkheden, al naar gelang de vereiste weerstand, in functie van verschillende vuurwapens / munitietypen.

ISOLERENDE BEGLAZINGEN

Standaard

Standaard isolerend dubbelglas wordt opgebouwd uit twee bladen klaar floatglas die met elkaar verbonden worden door middel van een vormvast hol metalen kader. De ruimte tussen de beide glasbladen wordt gevuld met vochtvrije lucht.

Door voor één van de glasbladen een ander glas type te kiezen, kunnen er verschillende andere functies aan worden toegevoegd, zoals verbeterde warmte-isolatie, zonwering, geluidsisolatie, veiligheid en decoratie.

Super isolerende hoogrendementsbeglazing is een beglazing waarbij op één van de glasbladen een coating wordt aangebracht dat bestaat uit meerdere laagjes metaal en metaaloxyden. De spouwbreedte wordt voor 90% gevuld met argon gas.

Deze nieuwe generatie isolerende dubbele beglazingen kan het energieverlies verminderen tot één vijfde ten opzichte van enkel glas.

De coating verbeterd de warmte-isolatie om super isolerend glas te verkrijgen, of verleent zonwerende eigenschappen aan de beglazing, om zonwerend glas te bekomen zoals bijvoorbeeld stopray.

Deze functie is essentieel, want die maakt het mogelijk de economische en milieubalans te optimaliseren door het warmteverlies via de beglazing te beperken (verminderen van het energieverbruik voor verwarming en de invloed daarvan op het milieu). Hoe lager de U-waarde, hoe beter de isolatie en hoe milieuvriendelijker.

Ingebouwde jaloezieën

Dit is een isolerende dubbele beglazing waarbij tussen de glasbladen horizontale, verstelbare lamellen zijn ingebouwd.

In de standaardversie wordt  dit samengesteld met twee bladen blank floatglas. Een uitvoering met andere glastypen behoort echter ook tot de mogelijkheden.

Met kruisroeden

Dit is een Isolerende beglazing met ingebouwde kruisroeden van gemoffeld of geanodiseerd aluminium.

Geluidwerend

Deze beglazing bevat verbeterde akoestische prestaties, die afhangen van de samenstelling van het glas (asymmetrische opbouw, gelaagd, geluidswerende folie).

 

Vraag naar uw offerte voor het plaatsen van hoogrendementsglas

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.